Bedrijfsopvolging MKB

Bedrijven te koop

... en te koop gezocht

Horeca onderhoudsbedrijf te koop

Te Koop Horeca Onderhoudsbedrijf

De aangeboden onderneming betreft een specialist op het gebied van onderhoud van grootkeukenapparatuur voor zowel kleine als grote horecabedrijven in Nederland.

De activiteiten van de onderneming bestaan voornamelijk uit het onderhouden, repareren en reviseren van horeca-apparatuur zoals bijvoorbeeld steamers, fornuizen, vaatwasmachines, magnetrons en nog veel meer.

De onderneming werkt al decennialang voor o.a. horecabedrijven, hotels, ziekenhuizen, zorgcentra en tankstations.

Het beleid van de onderneming is altijd geweest om kwaliteit, service en flexibiliteit voorop te stellen. Dit doet zij samen met een klein team van vaste medewerkers vanuit een zeer centraal gelegen locatie in midden Nederland welke wordt gehuurd van de ondernemer.

creatief desingbureau te koop

Te Koop Creatief designbureau

De aangeboden onderneming betreft een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van visuele concepten, logo’s/ huisstijlen, verpakkingen, signing/ promotiemateriaal en het produceren van divers drukwerk, signing- en POS materiaal voor zowel het MKB als grote internationale merken.

Deze eenmanszaak heeft, naast de ondernemer, twee designers in dienst en werkt daarnaast met een netwerk van persoonlijk geselecteerde freelancers.

De onderneming werkt landelijk en heeft ook een aantal klanten binnen de EU. Het bedrijf is gevestigd regio Amsterdam.

Omzet in onderwijs te koop

Te Koop Klantportefeuille Onderwijs

Deze onderneming wenst een deel van haar activiteiten af te stoten en biedt daarom haar klantenportefeuille in het onderwijs met ongeveer 150.000 euro aan jaarlijks terugkerende omzet te koop aan. Afhankelijk van de koper kan de marge variëren tussen 75% en 90% van de omzet.

De omzet wordt behaald uit licentie inkomsten uit digitale onderwijsoplossingen (edutech gaming) welke worden gebruikt door diverse bekende onderwijsinstellingen (universiteiten, HBO’s en MBO’s) in Nederland.

Deze omzet is opgebouwd uit jaarcontracten die voor een groot deel al 15 jaar lang jaarlijks worden verlengd en een klein aantal met een looptijd tot 3 jaar.

Trainingsbureau te koop

Te Koop Online Trainingsbureau

De aangeboden onderneming betreft een specialist in het professioneel (re)organiseren van woonruimtes, thuisadministraties en planningen waarbij het zwaartepunt ligt op het verzorgen. van uitstekend beoordeelde opleidingen, trainingen en 1-op-1 coachingstrajecten. 

De opleidingen worden deels live en online gegeven, maar de ondernemer heeft sinds Covid steeds meer de verschuiving naar online ingezet om dit én minder handelingen/ werk én meer rendement oplevert.

Denk jij ook aan verkoop maar weet je niet waar te beginnen?