Te koop Horeca onderhoudsbedrijf

Te koop Horeca onderhoudsbedrijf

Gevestigde naam| grote klanten met onderhoudscontracten | klein team

De onderneming

De aangeboden onderneming betreft een specialist op het gebied van onderhoud van grootkeukenapparatuur voor zowel kleine als grote horecabedrijven in Nederland.

De activiteiten van de onderneming bestaan voornamelijk uit het onderhouden, repareren en reviseren van horeca-apparatuur zoals bijvoorbeeld steamers, fornuizen, vaatwasmachines, magnetrons en nog veel meer.

De onderneming werkt al decennialang voor o.a. horecabedrijven, hotels, ziekenhuizen, zorgcentra en tankstations.

Het beleid van de onderneming is altijd geweest om kwaliteit, service en flexibiliteit voorop te stellen. Dit doet zij samen met een klein team van vaste medewerkers vanuit een zeer centraal gelegen locatie in midden Nederland welke wordt gehuurd van de ondernemer.

Bijzonderheden

De aangeboden onderneming heeft een loyaal en groeiend klantenbestand en werkt naast haar eigen mensen met een aantal vaste inhuurpartijen.

De ondernemer staat ervoor open om zijn kennis over te dragen en blijft indien gewenst graag nog een tijdje op gepaste wijze betrokken bij de onderneming.

De onderneming staat bekend om hun betrouwbaarheid, ‘can do’ mentaliteit, informele karakter en korte lijnen.


Kerngegevens

  • Het betreft een Besloten Vennootschap met 1 aandeelhouder
  • Omzetniveau rond 1 miljoen euro met een gezonde positieve ebitda
  • Voor komende jaren wordt een lichte groei verwacht.
  • De onderneming is geheel gefinancierd met eigen vermogen.
  • Er zijn 4 FTE werkzaam, exclusief de DGA

Horeca onderhoudsbedrijf te koop

Transactie

De ondernemer wenst het gehele bedrijf te verkopen via een aandelen- of activa/ passiva transactie.

Reden van verkoop

De ondernemer wil meer tijd vrijmaken voor zichzelf en zijn gezin, maar staat er zeker voor open om betrokken te blijven en zijn technische kennis en kunde in de praktijk te blijven brengen.

Profiel koper

Deze propositie is geschikt voor strategische partijen die de onderneming aan hun bestaande portfolio willen toevoegen evenals voor MBI-kandidaten die vanuit een solide basis met sales ervaring de onderneming verder willen laten groeien.

Vervolgprocedure

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar waarin de activiteiten van de onderneming nader in detail worden toegelicht. Daarnaast kan er een kennismakingsgesprek met de huidige eigenaren worden ingepland. 

Interesse om eens kennis te maken?