Bedrijfsopvolging MKB

Gezocht software development &

software engineering agencies

Wij zoeken

Voor een relatie van ons (regio Amsterdam) zoeken wij software development & software engineering agencies die de next step willen maken in hun groei en interesse hebben om de business geheel of gedeeltelijk te verkopen om zo samen verder te groeien.


Zit jouw of jullie onderneming in deze business, ben je gevestigd in Nederland en behaal je een jaarlijkse omzet tussen € 500.000 en € 1.500.000? Dan komen we graag eens met jou of jullie in contact.


Transactie

Onze relatie staat open voor zowel een aandelen- als activa transactie.


Over onze relatie

Deze tech-onderneming met zo’n 40 collega’s is een speler op zowel de Nederlandse als internationale markt. Zij kenmerkt zich door jong talent in dienst te nemen en hen te behouden door hen constant te challengen met uitdagende opdrachten en interessant maatwerk. Daarnaast hecht deze onderneming aan transparantie en onderscheidt ze zich door hun commitment aan langdurige partnerships met hun klanten. De ondernemer en zijn team worden erg blij van het bouwen van futureproof digitale oplossingen voor complexe problemen. De onderneming bestaat al sinds 2010, heeft haar sporen verdiend in de business maar is haar wilde haren nog zeker niet kwijt.

Het DNA van de onderneming kenmerkt zich als vlot, fun met een voorliefde voor interessant maatwerk en altijd best of class met een topproduct en fair deal voor de klant.


Wil jij eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op.

Niet schieten is altijd mis nietwaar?

Interesse om eens kennis te maken?