Creatief design bureau te koop

Te koop Creatief Design Bureau

De onderneming

De aangeboden onderneming betreft een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van visuele concepten, logo’s/ huisstijlen, verpakkingen, signing/ promotiemateriaal en het produceren van divers drukwerk, signing- en POS materiaal voor zowel het MKB als grote internationale merken.

Deze eenmanszaak heeft, naast de ondernemer, twee designers in dienst en werkt daarnaast met een netwerk van persoonlijk geselecteerde freelancers.

De onderneming werkt landelijk en heeft ook een aantal klanten binnen de EU. Het bedrijf is gevestigd regio Amsterdam.

Bijzonderheden

De aangeboden onderneming bestaat al meer dan 20 jaar, heeft een schat aan kennis en ervaring met zelfstandige designers die al jaren loyaal zijn aan de onderneming. De onderneming staat bekend om hun creativiteit, kwaliteit, betrouwbaarheid, ‘can do’ mentaliteit, informele karakter en korte lijnen.

De onderneming is gevestigd in een eigen kooppand. Deze kan eventueel bij de transactie worden betrokken.

De ondernemer is niet actief bezig geweest met eigen marketing & sales, voor een commerciële partij of persoon liggen er derhalve groeikansen.


Kerngegevens

  • Het omzetniveau ligt al jaren rond 1 miljoen euro en de onderneming maakt jaarlijks een zeer gezond positief resultaat.
  • Er zijn 2 designers in vaste dienst
  • Het betreft een eenmanszaak
  • De portefeuille voor aankomend jaar ziet er positief uit

creatief desingbureau te koop

Transactie

De onderneming betreft een eenmanszaak, derhalve zal de transactie een activa/ passiva transactie worden.

Reden van verkoop

De huidige ondernemer wil zich gaan richten op andere activiteiten richting pensioen.

Profiel koper

Deze propositie is geschikt voor strategische partijen om een mooie omzetportefeuille, bijbehorend team en marge aan hun bedrijf toe te voegen of een ondernemer (MBI) die op basis van de gebouwde fundamenten door wil groeien en jaarlijks direct een goed inkomen uit de zaak wil halen.

Vervolgprocedure

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar waarin de activiteiten van de onderneming nader in detail worden toegelicht. Daarnaast kan er een kennismakingsgesprek met de huidige eigenaar worden ingepland. 

Wil je meer weten over dit profiel?